Today: Wednesday 28 July 2021 , 8:11 am


advertisment
search
Guerner de Troyes

Ultima atualização 3 Day , 7 hour 23 Visualizações

Advertisement
In this page talks about ( Guerner de Troyes ) It was sent to us on 25/07/2021 and was presented on 25/07/2021 and the last update on this page on 25/07/2021

Seu comentário


Coloque o código
  {{Info/Nobre
nome = Guerner de Troyes
titulo = conde de Troyes
imagem = Blason ville fr Troyes.svg
legenda = Escudo do Brasão de Armas de Troyes
pai = Ménier de Troyes
mãe = Gandilmoda de Troyes
data de nascimento = c. 885
data da morte =
Guerner de Troyes também referido como Warnarius de Troyes, (c. 885 - 6 de dezembro de 924) foi um nobre da França medieval e conde de Troyes. Veio a morrer na luta contra os viquingues na Batalha de Chalmont entre Milly-la-Foret e Barbizon. Mentre que Roegnvald penetrava a Borgonya, saquejant tot al seu pas, els comtes Garnier de Sens i Manassès de Dijon, amb els bisbes Josselí de Langres i Anseis de Troyes, previnguts potser sota mà pel marquès Hug, havien reunit als seus vassalls. Aquestos senyors van marxar a l'encontre dels normands que es retiraven cap a França del nord, càrregats de botí. El xoc va tenir lloc sobre els confins del Gatinais, a Chalmont, el 6 de desembre. La lluita va ser acarnissada. Es tractava per als normands d'assegurar la seva retirada, i els borgonyons estaven decidits a fer-los expiar els estralls que havien fet a les seves terres. Vuit-cents normands es diu que van quedar sobre el lloc. Del costat borgonyó, el comte Garnier, al morir el seu cavall que va caure al seu damunt, va ser capturat i executat.

Relações familiares

Foi filho do conde Ménier de Troyes e de Gandilmoda de Troyes, filha de Odão I de Troyes (? - 871) e de Wandilmodis de Troyes.
Casou Probablement abans, tenint en compte que el seu fill Manassès fou anomenat arquebisbe d'Arles des de 920; o alternativament Manassès seria fill d'un matrimoni precedent no conegut. em 908 com Teutberga de Arles (c. 887 - antes de setembro de 948), filha de Teobaldo de Arles (860 - 895), conde de Arles e Berta de França (863 - 8 de março de 925), filha ilegítima do rei da Lotaríngia, Lotário II da Lotaríngia (835 - 869) la mare d'aquesta no era evidentment Teutberga, una de les esposes de Lotari II, ja que en aquest cas Teobald i Berta haurien estat cosins germans e de Teutberga de Valois (? - 875), filha de Bosão de Valois "O Velho", conde de Valois de quem teve:
  1. Manasses de Arles (? - c. 962) arcebispo de Milão e de Arles entre 920 e 962. L'esmente com "matris mee Theotberg" en una donació a Cluny de setembre del 948 en que el arquebisbe "Manases archiepiscopus Arelatensis" demanava pregar per la seva anima el que generalment vol dir que ja havia mort segurament no massa abans; vegeu a Els comtes de Provence
    . Se sap d'altra banda que Manassès era un nebot d'Hug d'Arle el que reforça la relació de fill de Teutberga
  2. Roberto de Troyes, visconde de Autun (900 - 950)A Herança Genética de D. Afonso Henriques, Luiz de Mello Vaz de São Payo, Universidade Moderna, 1ª Edição, Porto, 2002, página 287. foi casado com Casou com Ingeltrude de Dijon.
  3. Tiberga de Troyes também denominada como Theuberge de Sens (909 - após 962).
  4. Fromond I de Sens (c. 914 - 951), Conde de Sens.
  5. Berta de Sens (915 -?).

Categoria:Nobres da França
 
Comentários

Ainda não há comentários

visto pela última vez
a maioria das visitas